Jaha ?

men roligt att jag också får all denna info :/.

Men usch ja , jag vikl inte längre....
det skulle varit enklare om jag bara sket i det



Imon ska ajg få träffa Friiiiiiiiiiiiiiiiida & Fannnnnnnnnny från Ljungby <3 mkt kärlek <3

Hemskt!

När vi går mot bussen efter skolan fick Emma ett sms av LInda som sa att bussen lrä vara försenad för att det är stopp i trafiken vid Katedralskolan fr där har hänt en olycka.
När bussen tillslut kommer och vi åker med den så berättar busschafören att han måste kröa en annan väg för att en olycka inträffat.

När vi kommer fram miot Katedralskolan och ska svänga in på en väg där så ser vi att det är avspärrat och massa poliser o ambulanser m.m sen ser vi att det ligger ngn under en stor buss.

Så jag Sane,Johanna och ngn konstig kille går ner dit o kollar så ser vi att dem lagt en filt över en människas ben som man bara kan se för resten lgiger typ under bussen :S, så säger damen framför oss att det är en ung kille som blivit påkörd och nu dött. Det var helt hemskt att ghöra :S, dessuotm blev an lite rädd att det ar ngn man kände för att man hade ju ingen aning om em det var som låg där :(.



Men men...

Roligt ?




Men roligt att vi bestämmer att vi ska göra saker sen får folk lite
 andra erjbudande och skiter i oss som är kvar.

vafan :)

Jag var så sjukt trött när jag kom hem från skolan så skulel jag plugga mag-tarmkanalen och sen om hur urin bildas. men jag satt i sängen som jag själv vet att jag inte borde för blir bara tröttare då men aif så under tiden jag luggar efetr ca 10 min lutar jag mig bakåt och blundar lite sen senare vakanr jag halv 8 av att det är mat. Snacka om panik!!!!
har pluggat mer nu ikväll men att bara sitta o läsa går itne in i itt huvud xD haha men ja det får la gå bra imon börjar ändå tien förrens halv 11 så ska gå upp vid 7-8 och plugga lite in i det sista :)...


Jag tror inte det blir ngt Lingvallen imon :( Synd <3, haha

EMMMMAJOOOOOHANSSSSOOOON

Vad är det för en dag? Vad är det för en dag ? Nej det är ingen vanlig dag för det är bimbo Emmas dag Hurra HUrra Hurra. haha grattis <3Hade ingen bättre bild än denna på datorn så det fick bli denna där du rä sååå sexig :)


image65


Våga vara den du är !




varför vågar jag inte vara den jag är. Jag är ju född till att vara den jag är då ska jag inte bara försöka och ändra å mig för att det går inte. Visst lite går men det blir bara så falskt då.
Jag kna ju lika bra gärna börja vänja mig vid att se ut såhär,bete mig såhär,göra såhär för att det ska jag göra i x antal år till , om jag då inte typ dör imon.( som man ibland hoppas , haha)
Men man är rädd för då kankse jag frlorar kompisar om jag inte är som dem ? :S


Mage

Usch, vad jag har ont i min mage på ett jätte kontsigt ställe haha xD

---
Skola idag då ja, och Emma.J fyller år congratz.:) haha
Btw, jag och Emma är visst tvillignar har vi kommit på xD haha noot
Men lide ballt nrä vi bara sa Lun ch samtidigt i allt

Sen fick jag ett sms att mina kläder hade kommit så ajg skulle iväg och hätma dem. Skulel väent räffa Ida i stan , skickade ett sms och sa att jag kunde komma tidigare men fick inget svar sen senare ringde bajsen och sa att hon hade åkt hem. :(.

Sen kunde jag ju inte ta o hämta ut mina kläder för att jag tien fixat ngt Id ännu så mamma är ändå i stan och fixar det =)

Nu ska jag läsa om Magtarmskanalen hade det fuckers<3

Naaw...

Så söt Nina är <3


N: Ewe , jag tror vi ska gå till rektorn med dig
E: haha , jätte roligt
N: Nej men så vi kan fårga om du verklgien itne kan få stanna vkar i klassen och itne byta för det har vi prata om och vi tuycker du ska stanna det kommer ju bli tomt utan dig. Du måtse ju kunna läsa inn det andra på ngt sätt ellehur.

Inatt var det krig

Inatt var det krig i mitt huvud :S

---
Skola idag då igen, har vrit ute på raktik i 4 veckor, första lektionen rpatade vi bara ltie om det i basgrupperna och när Leo berättar ngt sitetr han och flabbar samtidigt så berättade han om 1 dödsfall på hans praktikplats satidigt skrattar han :S xD haha, sen var det repetition av magtarmkanalen :) haha sen åkte jag till min mla skola och där vr det invigning för Lugis nya halla och vi på spec.idrotten hade en liten uppvisning sen stanade vi kvar och tränade :).


---
Mm...Mums! Ewe gilalr splachad banan som inte ens gick o öppna :( :) haha
Så Emma fick hjälpa mig men hn klarade tine det heller vi fick ta till mig våld tillsut xD



Pengar :)

Okej hur fan ska jag ha råd med att leva denna månaden :)?
LÄgger ju undan 500 :- från studiebidraget sen nu fr tröjan är jag skyldig mamma pengar sen komemr min bikini o unika i veckan. haha

Men som jag sa till Ida.
- Jag ska vinna pengar på en lott :)


Lycka till, men Ida tyckte jag skulel börja spela poker ist :)

Me like :)

Idag blev jag riktgit tolt över Ida , bara så att alla vet :)

Var först på jobbet i en timme sen slutade jag, kommer sakna det I Think :)

Sen träffade jag Ida på nova <3 Snacka om att det är varmt ute :) Men vi fick runt där, vi avr riktigt vitsiga.
Ida köpte ett par jätte fina skor, verkligen :)( det avr även jag som bestämde att hon skulle köpa edm ist för en parfym)
Jag köpte en tröja :) En röd/rosa adidas typ. har ju sett 70000 olika adidas tröjor men aldrgi i denna färgen . Ida, det var kärlek vid första ögonkastet :) haha

tack för idag pälsk <3

Josse<3

klockan är nu 5.06 och jag ska gå och lägga mig. Josse ville jtäte gärna att jag skulle stann uppe med henne (via inernet för att hon bor ju Halmstad)för att hon var lite rädd för en sak o ingen var hemma.Så då gjorde jag det och nu är det just ute och allt och vi har pratat om allt mjligt . Du rä mycket saknad min söta lilla docka <3

den som ringer o väcker mgi imon innan 1 dödar jag :) haha


PussPuss

sweety :)

Började jobba 6.45 idag haha och vi var bara två så jag fick göra jtäte mkt jag var helt trött nä jag slutat.


Nu ikväll har jag lekt med mina älsklingar Matilda&Ida vi sjng Singstar jag och Matilda dansade fint men sen sjungandet står väl mer Ida för och MAtilda oxå men inte jag :) haha


Låtar jag o Matilda sjöng på vägen hem :

Parasto, Parasto, Parasto Nabizadeh
Parasto.Parasto, Parasto är du hemma ?
---
118 800 , 118 800, 118 800............

---
Vem har myror i brallan , Matilda har myror i brallan
Vem har myror i brallan, Ewe har myror o brallan :)


Tack för idag min små smurfar <3 (NI förtjänar en bild)=


image64


Nya vänner :)

Ni ska framstå som mina "bästa" vänner Fuck you xD

Jag hade tänkt och gå runt på Södra Esplanaden och kolla om det är ngn som säljer säg som nu bra kompis , för jag behvöer nog nya, iaf vissa :)

Böla :)

Dem på jobbet gör att man äter HELA tiden haha och nej varje gång jag sger Nej tack! tjatar dem på en tills man äter :). Dem gör detta bara för att dem tor att jag bantar iom  att första evckan åt jag ingenting haha så nu äter jag var o varannan minut. Blev ltie hungrir nu (A) så gjorde en kopp choklad och två dubbelmackor med leverpastej :)
haha sån Tjugge jag är :)
" Äta bör man annars dör man, Äta gör man ändå dör man"


image63

Neeeeerdiiiie :)

Fredag kväll och klockan är halv 11 jag borde sova med tanke på när jag ska gå upp imon. Men nej jag ska sätta mig och skriva arbete, vill ju ändå att lärarna ska få ett bra intryck av mgi iom att det är första gängen dem ska få in ett arbet av mig :) haha


Bilderna :)

Här kommer två bilder från gårdagen :)

image62
image61

Kexchoklad :)

Har ett kexchoklad precis framför mig men ska försöka med att bara äta godis en dag i veckan (Lycka till Tjugge) så det får bli imorgon  ist (lördag) :) haha

---

Jobbat kväll idag och min lärare ringde för att hon itne hunnit komma ut , så hn ringde och fårgade hur det gick för mig sen ville hon prata med min handledare och hon gick ivg en bit bort men jag hörde allt hon sa och hon sa jätte possitvia saker så jag blev jätte glad haha ( vet att det låter töntigt men ändå )

det avr faktiskt roligt idag spec nrä vi skulle ner och hätma rullstolarna och Fadde klrde mig upp o allt :) KOmemr sakna praktiken ganska mycket men ska bli skönt att komma tillbaka till skolan :)


Jobbar dag imorgon börjar 6.45 så det blir snart nanna för mig :)

PussPuss

Tränign

Träningen gick rent ut sagt BAJS. Men inte blev jag ledsen elelr ngt för det utan ajg kämpade vidare :)

Förlåt Nisan att jag skrattade så fort jag tittade på dig men ltie ditt eget fel ahah. Jag var riktigt trött så flabbade åt allt :).

Innan idag kom jag på 1 år har ajg lärt mig 3 nya fristående, elelr ska lräa mgi ett nytt nu. haha


Nu ska jhag nanna



PussPuss


Happy :)

Vid 1-tiden var jag på Polhem och skulle träffa Emma och Matilda,
vi gick och handlade Pastasallad,glass m.m sen gick vi till
Botaniska (vet inte hur det stavas).
Där satt vi och mös med våra kompisar Bill och Sill Knull <3 Aldrig att jag glömemr er xD
Det var riktigt skönt väder och sen dels att få va tsm med er gjorde mig så sjukligt lycklig.

M y c k e t    K ä r l e k     t i l l  e r <3


(Bilder kommer sen måste bara föra in dem på den andra datorn först och det pallar jag inte nu =)


Puss Puss

HEMSKT!

image59

Blurp!

Har nyss städat toan så ska duscha nu :).

Är lika trött trött idag som jag var igår. Kanske lite mindre. Men pratade med Lollo till ca kvart i 12 Sen föröskte jag somna jätte länge men det gickv erklgien inte. Sista gången jag tittade på klockan innan jag tillslut somnade var den 04.10, sen gick jag upp ca kvart över 6 och skulle jobba :( :)


Slutade 1 det var jätte skönt, ikväll är det Grey´s men inget Andra Avenyn :/ haha

btw, jag hittade en 50 lapp idag när ajg var på väg till jobbet den gick rakt ner i sparburken haha


Puss Puss


Aoo :)

Sista veckan det är praktik då ja, känns faktiskt väldigt bra börjar bli lite långtråkigt andra och tredje veckan vr lugnt bäst :)

Ska faktikt bli lite skönt att komma tillbaka till skolan spec när man får söta sms från dem som ex Nina som skriver att hn saknar mig men det är ju bara 6 dagar kvar sen ses vi :) haha


Jag tycker att jag jag borde vara trött iom att jag inte sovit NGT alls innat och inget idag å¨dagen.Men nej det ä jag inte.
Kan inte bestämma mig för om jag ska ringa Lollo i Halmstad för när vi pratar och vi båda säger att vi måste gå och lägga oss tidigt och inte prata så länge så blir det ändå illv över 12-slaget . haha men jag gillar och saknar den tjejen <3


Kläder :)

Jag och Kajsa snackade om hur roligt det är att beställa kläder fårn internet, man går och väntar på att dem ska skicka ett sms o säa att kläderna har kommit sen vill man bara hem och se att dem passar :)

Här är tre plagg jag beställt fårn laredoute.se,

Tycker bikinin är jätte fin men sne om den kommer att passa mig är jag inte alls säker på :S :)

image58

Bikini : 379 : -
Tunika : 189 :-
Linne : 119.40 : -


Opsi :)

Här är lite bilder sen vi avr hos Jullan :)

image56
image57

Andra Avenyn

image55


Fyfan, vad jag älskar det.
Men nu måste jag vänta ändå tills på måndag innan nästa del är.

Sova :(

Säger bara en sak , TRÖTT!!!!!!.

Jobbade kväll igår och sen upp tidigt idag och jobba vidare, där emellan behvöer man en skön sömn, men icke sa nicke.
Gick och la mig hyffsat tidigt ändå för att jag var trött, men jag kunde ndå itne somna, tillslut när klockan var 3 och ajg försökt somna i vöer 3 timmar gav jag upp och satte på en film det fick bli "Kid Svensk", har aldrgi sett den men om jag typ skulle ha tittat på den uner dagen skulle jag nog inte tyckt den var lika bra. Men fyfan avd den avr bra haha, jag grät t.om.(A).

Nu ska faktiskt jag läsa lite :) sen hade jag tänkt att ringa Emma o fråga om inte hon vill sticka till gerda och träna för att jag känner hur ännu mer fett sätter sig på mig, så om ni vill ah ltie fett har jag MKT på lager :) haha

Längtar tills ikväll då jag sak nanna :)

PussPuss

Misstaget :(

1 misstag och det förädnrade allt.

Alla gör vi misstag ÄVEN du.
Synd bara <3

Gulligt :)

Idag på praktiken så berättade dem att X har svårt för att gilla personer så nrä X gillar ngn vill X att dem

ska ta han om X hela tiden , ingen annan. fastän de andra ändå gör det. Så finns det en som X gillar

väldigt mcyket men som typ aldrig är där. Idag ebrättade dem att X frågat efetr mgi sen i

fredags och idag var hon glad och kom ut och åt o allt för att jag var där. Man blir ändå väldigt glad :)

Känns bra att ngn iaf gillar mig XD


Pusspuss

haha =)

Vill bara berätta för alla vad jag testade att äta igår :)
Vitlökskroketter, det var faktiskt väldigt gått :)


image54

Nanna =)

 När jag kom hem var jag jätte trött så jag la mig ner och för en gång skull tittade jag på Tv haha. Men typ kanske i max 5 min sen somade jag och vaknade för ca 20 min sen men är fortfarnade jätte trtt men måste spara lite inför kvällen/natten =)

Någon som vill leka Onsdag Torsdag ? Ska vara ledig ngn av dagarna och vill itne bara sitta hemma xD

Cup =)

Tjugge och jag gick till Bollhuset där vi satte upp särgen och sedan sa jag och Sofie att vi behvöde en namnlek för att vi aldrgi riktigt haft det. Sofie (Tjugge ) Kan inteheler namnen fr hon spelar ju egentligen i ett annat lag men iaf. Sen började vi d¨å våran första match mpt Hjärnarp. Det gick inte så jätte bra men aron (trnaren sa att dem avr jätte duktiga och vunnit massor av Divisinoiner.

Sen mötte vi Stanstad , här spelade vi mycket bättre. Dommaren vi hade HAR ngt emot Sopfie så fort hon var inne på plan och han blåste var allting hennes fel fastn en tjej därifårn smällde henne på käften sen fick Sofie utvisning o allt, helt sjuk den domaren.

Sen åkte vi till Södra Sandby och skulle spela sista matchen i vår grupp mot Hörby. Men då tappade vi ju småttingarna för dem var tvungna att spela för sitt eget lag så ex vi backarna fick vara inne typ nästan hela tiden medans vi bytut varannan minut innan, jobbigt!
Så alla var jätte trötta så det gick skit där. Söta Emma var duktig haha =)

så jag och Tjugge åkte hem igen =) med våra UNDERBARA fina nya tröjor sm vi ska ha i skolan, nooooot =)

Fyfan vad jag suger på Bandy men det var ändå skoj och så mkt kan jag inte ha sugit haha fastn det kändes som om jag bara sköät bollen hit och dit o sånt, för sen i omkläddningsrummet sa han ju att den ena som spelade ritkgit bra första halvan (är vi mötte Hjärup) och som var bäst var Ewelina för hon var den enda som vgade vara tuff och låg och tryckte hela tiden =)
Detta ska nog bli min nya greh ekler inte haha

Nu ska jag o Angelica kanske ut o gå, det blidde inget idag heller med Emmsus <3


image34


Fuck =)

"-What´s the name of this fucking game, I said whaaaat´s theeeee fuck of fuck.
- I said bussfuck bussfack nothing but a duschfuck"
(Denna "leken" körde vi oxå i fredags haha. ja jag kommer itne ihåg till 100 % hur den gick och ja min engelska suger men vem bryr sig ? , men roligt var det )

Telefoner

Fuck både våra hemtelefon och mobil. Ngt är fel man kan inte ringa ngn fårn våran telefon och mammi o pappi är inte hemma så jag måste vänta tills ikväll och jag är i STORT behov av den.

Men sen finns ju då alltid dessa mobiler. Men jag säger bara SUUUUUUUUUUUUG. Kan bara skicka sms , kan inte ringa eller ta emot samtal ROLIGT? Neeej. haha

( Bild: Min fucking mobil med ett gulligt sms sen i sommras Från Emma.M som jag hitta bland mina bilder som jag tagit foto på, tyckte det var sött haha =), säger detsamma Emma haha


image53





Dum i huvudet :)

Usch jag måste verkligen sova nu, ska träffa Tjugge ute på gården tio över 7 imon bitti så ska vi sedan spela match halv 8 , döööööö så det är cup imon vi kommer looooooooosa stort haha.

Men tjuggisarna ahr emd sig mkt mat det gillar vi =)

Ute mitt i ingenstans XD

När jag kom hem var jag riktigt trött :)
Men duschade och sminkade mgi på en vkart tog bussen in till stans träffade min bor fick lite saker osm han varit snäll och fixat till mig för att jag kan INGET om datorer och tillbehvör <3
Sen träffade jag Fia och Linn vi satt och solade ritkgit mysigt , lskar detta vädret.
Det blev tyvärr inget Emma Johansson och hennes kompisar idag :( Vi som hade värsat planerna men vi ses ju ändå imon på cupen :)


det bev även inget med Emma Magnusson för att vi hade typ missförwtåt varnadra elelr JAG hade missforsått henne.
Men det är ju sånt som händer :( :( :( :(
Men du betyder så jävla mkt <3.


Sen åkte jag och Linn hem till Fia där åt vi mat och red häst =) Jag suuuuuuuuuuuger =)
Sen åt vi ännu ltie emr mat och det tar 30 min att gå till närmsta busshållplatsen fårn henne helt sjukt.
Men hennes snälla mamma kröde mig till busshållsplatsen nu när jag skulle hem.


Träffade Ylva,Emma Jansson, Parasto på vägen hem trevligt trevligt =)<3

BÄSTASTE<3

"Lagfest" hos Jullan det började ltie stelt men blev betydluigt bättre senare då väen Alkohol kom in i bilden , Lowlow fick kanske lite för mkt haha <3 Men skoj var det iaf . ni betyder sp jäkla mkt för mig.
 Bäst var när vi hoppade studsematta och den gick i sönder när Julia körde HAHA.
Sen när de flesta stuckit startade Malin värsat dansen och ugglan flög ner i Low lows händer " kommer du ihåg det ? NEJ =)

Jag och Lowlow somnade till Greveholm , Love it
Och sedan vaknade vi och forsatte titta vi somnade ju typ direkt

L: Oj vi kanske ska stänga av den ? ( fälerl hon bara ihop den och vänder sig mot mig )
E: Vi kanske ska ta bort den oxå om vi ska sova  GAPFLABB XD

---

E: jag är törsistig
L: Det står en coca där ta den
Bda somnar om MASSA FLABB <3

Mysig frukost idag oxå <3


Pepsi!

Frst jobb idag. Var ute och gick en lång promenad men en av de boendena. Sen planerade vi blommor så det kändes som om att jag hade jord överallt på mig =)

Efetr jobbet stack jag hem till Matilda , fick vätna på 1.ans buss jätte länge den bara stod stilla en bit lite längre bort, 10 min försenad sen kom jag hem till sötnosen =) V pratade , åt och tittade på Tv . Alltid lika msyigt att träffa dig.

Sen var det träning matta gick ju inte precis super men när gör det de ?

Hopp gick ltie bättre men jag som ALDRIG har problem med sats, bryr mig knappt fick det idag kom inte alls rätt i trampeten emn det fick gå ändå. Sen åkte jag hem... Heeelt själv :(:)

Nu ska jag snart nanna och jag ska sova länge imon fr att jag är leeeeeeeeeedig :)

Puss'Puss

sött !

Har inte så mkt vettigt att skriva :(  :)

Eller jo jag fick precis ett sms fårn Nina i min klass ochd et avr sött =)

Imon är det stan em Matilda antagligen =)

Sen snart rä det helg jag längtar som faaaaaaaan !



PussPuss


Magdans!

På praktiken idga var vi nere och kröde magdans och det hände en massa pinsamma saker :S :P haha,
Sen tog jag blodprov på min handledare och hn tog på mig. Sen la jag om sår det var LÄSKIGT för att jag skulle göra det helt själv efetra tt ha sett ngn göra det 1 gång innan. Me ajg klarade det =)

Sen var det hem snabbt och äta sen iväg till träningen.

Tack Tjugge för att du iaf var där en liten stund =)

På söndag rä det du&jag =)

Pinsamt!

Kom nyss hem från sjukhuset. det gick bättre än avd ajg trodde. Om typ 2 mpnader ska ajg börja gå på två oliak sjukgymnastik sorter. Men den nya jag ska börja på är tsm med tjejer och killar i åldern 14-18. haha ska faktiskt bli lite itnressant =)

Nu är jag kom hem och tittade mig i speglen såg jag att ajg bara hade haft 1 örhånge på mig ist för båda. För att är ajg satt på mig det ena imorse så ringde det så täntke jag att ajg inte fick glömma ta på mig et andra. Men självklart. PINSAMT !!!!! =)


Nu ska jag äta lunch sen iväg o jobba sen ikväll är det sista träning innan cup =)

Så idag gick jag bara runt med ett sånt här :
image29


PussPuss


bläää

Att jag var den du litade på mest var skitsnack.
Jag är nog bara din kompis när du inte har någon annan =(
Jag som trodde vi var BRA kompisar , men allt är ju inte riktigt som man tror sig saker ska vara :/

image52

Ut!

Kom precis hem. Martina frågade om itne vi kunde ut och gå och det kunde vi =) det blev lite minnen o sånt mysigt =)<3

Om ca 1 timme är det Andra Avenyn =) Längtar
Läste sötaste Emmas blogg så stod det lite om et men ajg vågade itne läsa mer för jag vill se det själv så ska läsa mer sen vad hn skrivit =)

www.blemma.blogg.se

Imon börjar jag inte jobba förrens 1 men måste ändå upp vid 8 för ka på sån utrednings bajs  på sjukhuset vid 9.


Puss puss


Gubbjävel



Att det finns så hemska människor i detta land dr vi bor är sjukt.

På innebandyn hade vi en tyst minut med ljus det var vldigt fint tänkt och gjort med öjusen och allt av våran tränare



Gull

Snackar med Erik på msn nu och säger bara det att han visar en sida han aldrig visat innan och jag gllar den. Nu sitter vi och skriver om ALLToch då emanr jag allt mellan himmel och jord =)


----
Pratar även med dig. Det känns bra att vi pratar om allt men jag saknar dig. Men jag vet inte om jag vill ngt SERIÖST eller vad det är jag vill :s.
Killar HAHA

----

Imon är jag ledig ska sova länge,städa,Skriva lite på arbetet, ut och gå, anske träna på gerda haha

Zoo

Zooo klubba är mums i magen =)

Det blidde stan med Emma coh Ida idag =)
Emma och jag började med att äta på vårt favvo ställe Mikai <3 Där dem känern gien oss för att hon sa
"-Är inte era slut snart " våra presentkort haha


Sen skulle vi shoppa ltioe när även Ida kom , vi/jag skulle handa underkläder men det blev mest en jväla verdrivning med strlk haha ja jag vet vi rä omogna :P

Sen stack Emma hem ,Så jag coh Ida kte hem till Ida. Ida LEKTE kärlekspsykolog men jag fick ju faktikst reda på lite saker fastän hon suger XD.

Sen ahr hon en sån ögonbryns sak så hon skulle fixa mina men gjorde så halva togs bort så se fick hon måla det som tagits bort haha såg faktiskt OKEJ ut tillslut =) Men mkt skratt blev det då haha länge sen haha
Ida = Ögonbrynskapare<3

Sen åkte jag hem sen var det träning jag gick dit så hade vi trnign sen gick jag hem tsm emd Tjugge =)


PussPuss =)

Falsk!

Ni TVÅ är så jväla falska både mot varandra och mot mig.

Jag rä trött på att alltid behvöa låtsas le. Men jag kan inte bara sluta då förlorar jag er. och ni betyder mcyket men jag är TRÖTT ni får skärpa er ingen av er mår bra av det. Ni mste ju bara fatta det själv också tänk på dena andra, det är ju DIBN kompis som tar skiten . Inte jag , Inte du men HON

KOMPIS!

TACK, för att tror så bra saker om mig, eller itne




Jajja jag vet mina ilägg är tråkiga men jag har ändå många som tittar fkaitkst (A) haha Men om dem nu är så tåkiga så TITTA inte =)

MSN !

MSN är fuckat, det bara dampar :S

Katten !

Jag skulle mata grannen katt vid 7-tiden glömde helt bort det och gjorde iten det förrens halv 9 ungefär :S ops! haha

Söndag

Kommit hem fårn jobbet precis fick sluta tidigare (A) Ska duscha och fräscha till mgi sen ska jag in till Dalby coh träffa Linn,Pau sen väen också Ida och Bea det var typ tusen rå sen <3 =)


ewe är ledig fram tills Onsdag kväll =) Me like

Hår!

Idag gillade jag mitt hår /frisyr för en gång skull haha så därför får ni en bild på det =)

image50

Myspys!

Jobbade ju till klockan 9 igår kväll =(
Men när jag kom hem hade pappa varit och beställt grekisk mat till oss två, ingen annan var hemma.
Sen hade han hyrt två filmer en av dem var " Irene Huss" den var bra men det kan bero på att den liknade "Beck" Ganska mycket och jag gilalr ju Beck filmerna =)

Men det var mysigt, träffar ju typ aldrig pappa nuförtiden han jobbar i danmark på vardagarna och är hemma på helgerna d ajg gör annat skit mihihihii =)

Pengar till Mobilen!

Städade lite bland papper och sånt. Så hittade jag ett värdebevis
som man kna ladda på moiblen emd pengar. Självklart så ska ajg
 tsta fr att se om det finns ngt (fast det gör det aldrig) MEN DET FANNS!!! Ewe Happy =) haha så nu har jag pengar på mobilen igen

Piercing ?

Tog ju ett till hål i örat där uppe för ca en vecka sen och såhär ser det ut =)




Kläder!

Vi var och hämtade ina kläder fårn hm. Men det kom bara en kofta och ett linne. Så när vi kom hem ringde vi och fårgade vart resten av kläderna som också skulle ha kommit tagit vägen, dem bara "- Nä,men de är slut" Vi bara jaha
Men det komemr iaf 2 tunikor om ca 2-3 veckor =)
Här är bilder på koftan och linnet

Hm - 149:-                                                       Hm - 143.50 :- ?
                                     


Mihihi

Frdagen tillbringades  med Matilda och Emma det var mys =) <3
(Bild sen förra året ngn gång)
image42

Hjärta

Träning idag och jag fick träffa mina underbaringar som jag lämnat :(. Men jag saknar er riktigt mycket och nästa helg rä det VI och inga andra <3


JUNIORTRUPPEN<3


image41

Aaa..

Mina ögon kan glimmra,
Mina läppar kan le
Men sorgen i ögonen kan ingen se
                                 
                                                                                                                         



                                                                                                                            


haha

Ewelinka /- säger: Jag är trött som en gris som precis sprungit allt den orkat fårn slaktaren
Gustav/ säger: haha fan vad bra mening
Ewelinka /- säger: haha ja faktiskt



Träning =)

Innebandy träning då och Tjugge var minsan där haha fast hon avr väldigt sen. Medans ajg och Linn var där halv 8  =).
 
Jag ahde ju sagt till tärnaren att jag inte ville vara med och spela cupen så sa han att han tyckte att ajg borde men att jag valde själv.

Sen idag tyckte han att jag var rba för att vara nybörjare och tien alls skulle tvivla påa tt vara emd och de andra i alget tyckte oxå att ajg skulle vara emd och att vi var duktiga som nybörjare , det känns bra haha...

Sen körde vi ngn jävla löpnings sak =) DET var jobbigt alla var helt döda efteråt men självklart hade Tjugge stuckit hem för att hon skulle "plugga" =)

DANS !

 Fatta vad jag bara vill festa o dansa nu.

Ngn mer som vill dansa ? Matilda om du läser detta vet jag att du oxå rö sugen =) ? haha
jag måste röra på fettet =)

Bild sen ngn gång på Sofia , lite Nisan och mitt bakhuvud =), du rä snygg Sofia <3

image38

Suddi !

Ni fattar inte hur trött jag är just 'nu.
JHag går upp klockan 6.45 och jobbar till 15.00 . Sen kommer jag hem coh ska träna.

Sen kan jag inte somna helelr så då blir det sena nätter nu de 3 senaste har jag itne kunat somna innan 3, roligt NEJ.

Så jag ber jätte mycket om ursäkt för mitt humör om ni påverkats av det. haha
det är faktiskr jätte roligt på jobbet men jag blir jätte trött fast idag fick jag sluta 20 min tidigare :P

Bara imon oxå sen är jag ledig fredag och då lär jag väl bara vila och inte göra ett piss =), sen jobba lördag o söndag :(:)

Nu ska jag vila i 1 timme sen ska jag ut och gå sen ska jag äta kvällsmat sen ska jag träna Bandy =)

Hm

JAAAAAAAAAAAA, imon kan jag hämta mina kläder jag beställt fårn Hm. ja ajg tycker om Hm.s kläder därför jag beställer ännu en gån g XD

Allt utom en Tunika kommer =)

haha

DAGENS :  Där jag jobbar var det en boende som sa :

- Asså Kyss mig mellan mina två skinkor XD  haha
---
Ida kom hit en stund idag vi tittade på filmen " Bring it on " , det blev många dagens idag haha XD.

Täntke att ni kunde få se Ida bakifrån så här får ni en bild på henne =) ( Bilden är fårn i helgen då vi var i Gbg)

image36

Vackert

Igår kände jag fr att gå en promenad men det blev bara in till stan och sen ner till idrottsplatsen , men fatta mysigt och vackert det var. Kolla bara bilden det var ju typ varmt också =) Jag behvöde verkligen denna promenad elelr ja itt huvud behövde det =)


image35

Uye

Innebandy träning igår (Måndag) .
jag och Linn har ju itne varit där på ett TAG men så tvingade Tjugge dit mig ( Sofie) för att det är ngn cup som ska spelas så vi stack dit och vi hade fått en ny tränare TACK O LOV fast han andra Viktor satt ju som vanlgit på sin röv helt tyst och gör ändå inget men ändå får han pengar , men jag o Linn ska klaga haha :P.

Men iaf han nya tränare var sjukt bra man kände att man ville börja igen =)

image34

haha

Personalen på mitt jobb tridde först att jag var värsta änglen som aldrig gjorde ngt fel och var perfekt på alla håll och kanter. Jag bara okej ? för nu idag ex så sov jag bara 2 h inatt och är värsta "bitchen" hemma alla som är runt mig skriker jag bara på. Är så trött på allt o alla jusrt nu.

Sen en annan fårgade ut mig om lite annat och fick sedan veta att jag inte var den ängel dem trott , men att jag ändå var en som alal vuxna tycker om , mohahaha

image33


Tröstäta

Idag söndag var jag först coh tränade vi körde bord och uppbygt fatta jobbigt det var att springa fram till borde HAHAHA sen körde vi lite skruvar haha sen ficka jg bajs huvudvärk :( och körde inte mer förrens vi skulle ha styrka. Sen stretchade vi coh fatta ont det gjprode när vi trycktes ner HAHA XD

Sen nrä jag åkte hem köpte jag lite godis :( för att tröstäta, inte för att det fanns ngt att tröstäta åt haha :P

Nu rä det Andra Avenyn ses

Göteborg

Somnade till i 15 min och vakande sen när klockan ringde  vid 05.25
Jag duschade och gjorde mig ironing fick väen Pappa till att köra mig (A)

Sen åkte jag,Ida och Emma.O med Jessica upp till Gbg
Vi kom lagom fram till Pool 1 som repcis börjat så vi fick se allt =)
Sen var det lunch dags och vart blir inte bättre än McDonkan som låg typ 100 m fårn hallen ^^
Sen var det Pool 2 där Lugi var med <3 det gick väl inte super men ni avr ändå grymma <3
Sen ringde Tim mig och Ida och abd oss komma till Scandic hotell där andra från Gf Fram killarna var det var skoj =)
Sen avr det Pool 3 och då fick ajg väen massagé av Tim  sen avr det slut :(
Och vi skulle t tåget hem . När vi skulle dit stod vi först coh pratade emd Anton fårn Gf fram ett tag det var länge sedan mant räffade honom ju. Sen kom väen hans kompis Pär  och vi åkte med dem till stationen.
Sen fick vi vätna på staionen ett tag coh vi letade käk och sen hoppade vi påt gået där vi emst låg enr o vilade /sov =)

Rolgi dag <3


Sömn!

vad är det för del ? Varför kan jag inte vara som alla andra och få sova iaf lite.
Inatt sov jag ingenting, känns ju skitbra när man ska upp
halv 6 för att åka till Gbg och titta på tävling.
När detta händer gör ajg allting för att somna. Släcker ner allt och ignet ljud, Sätter på en film och vätnar påa tt bli trött , läser ltie ur en bok,lyssnar på musik.
Jag orkar inte mitt humör orkar inte ingen orkar.



image32

Bråk

Efter jag kommit hem fårn Malmö där jag varit med min syster och tagiot ett till hål i örat (bild kommer senare) och sen ätiti på resturang med Zana(systers kompis) och henes UBERGULLIOGA barn så åkte jag in till stan Med Madde =)
Sen kom jag hem coh bråkade jätte mkt med mamma har nog itne bråkat så mkt :(.
Så jag vilel bara fly och min flyckt blöev till Dalby där Linn oxg Sofia höll hus , det avr mys ib örjan men sen blev dem jtäte tråkiga och somnade :/ sen åkte jag hem vid 1-tiden.

Känns ju rba när man sen ska upp vid halv 6 på lrödagsmorgonen. mkt sömn NEJ

?

image31

Långhelg

Då är det länghelg börjar min helg redan nu. Är ledig imon (Fredag)

Fredag: Pierca mig i örat med systern min sen får vi se? Sova hos Ida

Lördag : Göteborg med Ida titta på J-cuperna
Middag hos Linn på kvällen

Söndag : Träffa Simon kanske? annars inget.

Känns som en skön helg =)
image30

Klockan

Klockan är nu 23.48 och jag börjar jobba klockan 6.45 , har ju Apu nu därför jag jobbar.
men sen klockan 8 ska ajg på spec.idrott sen tillbaka till jobbet. Sen till stan sen iväg och träna . Vrf går jag inte och lgäger mig, jo för att jag kan ändå iten somna.

Men på fredag är jag ledig igen =)

GODNATT

Din mamma!

Trffade Linn
som jag tien gjort sen lite innan Påsklovet för att hon avrit iväg o rest o allt,
 fast vi ahr ju rpatat i telefon typ avrje dag men ändå.
Sov hos henne ch fick ett par jtäte fina örhängen och
en annan sak , du rä bäst <3
det avr jtäte mysigt.

Här r en bild på Örhänget


image29


Mums

Stan med Matilda och Emma idag =) Kötpe det jag skulle och inget annat =) *stolt*

Vi åt på Mikai ,älskar det stället . haha Jag och Emma har ju då Presentkort därifrån =)


Här rä sakerna jag köpte :

Block : Åhlens 40 :-
Hårfärg : Åhlens 100 :-
Skor : Axel Larsson 400 :-

image28

Skönt

Efter sjukgymnastiken åkte jag hem men när jag skulle låsa upp hade
jag glömt mina nycklar i den andra jackan.
Jag visste att mamma var hso mormor som bara bor 10 min
ifrån där jag bor så jag gick till henne.
Men jag gick inte den vanliga vägen tuan en stor omväg så det tog ist en halvtimme att gå till mormor sen tog jag samma väg tillbaka.
Det är riktigt skönt väder , faktiskt väldigt varmt också .


Alltså att gå ute i sånt här väder och lyssna på musik och itne ha ngn tid att passa är ngt av de skönaste =)


(Bilden är inte från idag utan fårn förra fredagen men tyckte den passade in)

image27 

Fattar inget ?

Varför förstår ingen gymnastik ?
Alla tror att gymnastik betyder att göra en massa kullerbyttor och stå på händer eller hoppa runt på en barr,trampolin,bom typ.
 Men nej truppgymnastik finns oxå och på olika nivåer det första man lär sig inom trupp gymnastik är typ stå på händer och kullerbytta men man utvecklas och kör en massa andra saker sen. Som Tzuka,dubbel,flickis dubbel,Handvolt skruv.
Ni förstår säkert itne de olika momenten.
Men bara fr att ni tror er veta vad det betyder behvöer itne vi gröa det ni tror.
 Bajs Bajs Bajs =)

Men ?

Är ledig fårn min Apu idag men har självklart spec.idrott så fick gå upp vid halv 8 :( Ska ändå på sjukgymnastik om en halvtimme.
Sen rä det Stan med Emma och Matilda<3

Börjar itne förrens kl.17.00 imon =)



Tre saker jag tänkt att jag ska köpa idag

* Skor
*A4 block
*Hårfärg

Ni får bild på skorna sen när jag köpt dem =)
Beställde även ltie kläder fårn Hm igår =)


Då har det börjat!

Började min Apu igår ( Måndag). Fick väl nte göra så jätte mycket men det försår ajg själv också att jag inte skulle få. Måste ju först lräa mig hur deras rutiner går till.
Hände lite olika saker ex.


* En av de som jobbade där trodde först att jag var hennes sons tjej som han nyss blivit tsm för att vi hette likadant och är lika gamla

*Jag råkade ta fel vit termos när jag skulle hälla upp te till mig själv så jag fick Kaffe och jag vågade inte hälla ut det så jag drack det och det var så j*vla äckligt HATAR det :P.

* Vi lurade de som kom in senare för att jobba kväll att jag var min handledares dotter och dem tyckte änd att vi avr lite lika.

=)








RSS 2.0