Pengar

Då har man blivit lite rikare =) Me lika



* Fick 600 :- av skolan för vi går ut på Apu nu och det ska vara till amt men ajg bor 1 min från min plats så det blir mat hemma ist som mammi och pappi köpt.

* 200:- till att ladda på mitt rabbatkort men hade redan 251 :- på det helt skumt :S :P men rba för mig har jag tjänat dem utan att behövt göra något.

snart...
*1050 :- Studiebidraget =)

Men jag ska vara så duktig och lägga undan mian 600 :- + 500 :- fårn studiebidraget till somamren då vi ska resa =) längtar. Har dessuomt 200 :- i en gris haha
Men sen ahr jag ändå 750:- - 100 för jag handlade igår. så jag ahr 650 :- det är naaajs =)

(det låter säkert lite för er men för mig är det mkt pengar)



image26





Ja


Tyckte den avr söööt =)




image25


Lördag :

Vaknade hos Frida vid halv 9 för hennes hund skällde hahaSatt vi o snackade först sen åt vi frukost sen titatde vi på tv sen åkte vi hem.

Ikväll blir det Emma och kanske Matilda ? =)

Fredag som blev såhär :

Skola på lunchen åkte vi in och åt Kebab sen kte vi tillbaka. Sen åtke jag inte till stan efetr skolan och träffade Emma.M som bestämt men vi stannade i Lund ist för att åka in till Malmö, det blev ikke gnr köp båda avr jtäte trötta så det blev mest att sitta på ett café o mys<3.

Sen senare på kvällen åkte jag in till stahn och träffade Linda,Emma.J,Amanda och Ida. Vi tog bussen mot Bara elelr Mejja. (Hålor).
Där möttes vid av Frida och hennes två kompisar sen senaer kom en till kompis till Frida sen sist och minst haha kom Nina =).

Vi tjuggade oss rejält och sjöng singstar det avr mys mys =)<3

KRISTIN<3


FREDAG :

Grattis KRISTIN som blir 17 idag <3 ( Konstig bild men vafan :P <3) Saknar dej mkt

image23

Stress Fredag!

Sover hos Ida tar bussen till skolan sedan sjukhuset sen skola, sen skulle vi täa lunch inne i stan för det vr bajs mat i skolan haha. Sen kanske Malmö med Emma? annars Center Syd med Madde. Sen hem snabbt packa o äta sen dra till hålan Mejja ? eller Bara? ngt av det iaf haha ska nanna där hos Frida med de andra . Pyjamas party *nooot* haha och förfest på bussen dit för mig, Linda,Amanda,Ida,Emma mohahah =)

Mkt att hinna emd med det är ju saker jag gillar som jag ska göra =) haha

Sen räd et itne skola förrens 4 veckor för ajg går ut på Apu =)

AMANDA & MATILDA <3

TORSDAG :
GRATTIIIS AMANDA OCH MATILDA som båda fyller 17 rå idag ett grattis till Amandas tvillig Ida xå =)

FridaEmmaAmanda   (Fridas bild)                                    
 
                                                      

MATILDA

         

Opsan!

Torsdag idag då ja, började med spec idrott.orka bry sig om er ?
Sen till skolan mycket roligare =) sen  nu är det snart träning och ikväll ska jag nanna hos Ida för hennes föräldrar är inte hemma och hon vill inte sova själv så då åker jag till den grisen =) <3

Gymnastik ?

Tisdag - Åkte till träningen med Nina och Hannah på bussen och Hannah pratade ju tien rpecis tyst itelefonen haha ltie roligt :P. Sen ringer Lone och säger att hon legat på sjukhus och itne får träna på 3 veckor ungeäfr :(. Hon ahr typ Bihålsinflamation eller ngt .

Väl på träningen pratade jag med Johanna (tränare) om att jag bestämt mig för att byta till Rm äldre laget. Hon tyckte det var synd men att jag akn träna "upp" mgi där och sedan komma tillbaka igen , haha. Kmmer sakna er sjukt mycket, ni har gjort mycket <3
Trnade lite smått fast det var itne så smart gjort för att jag mådde tine alls bra se ville bara hem och dö. haha

När ajg kom hem gjorde jag knappt ngt utan somnade vid 9 sen vakande till do och då men annars sov jag hela natten. Det behvde jag. =)

JUNIORTRUPPEN <3

Praktiska övningar =)

Då var det skola igen och jag vaknar me ont i halsen och har blivit lite hesare sen gårdagen :(.
Jag började med Spec.idrott och vi skulle vara på badet, Bussen kör förbi våran busshållsplats så jag blir sen men itne mycket sen fick vi grn flytvästar det avr ganska roligt.

Sen bar det av till skolan och först lärde vi oss lite om "Vart tar frukosten vägen" , sen på eftermiddagen hade vi praktiska övningar =).

Först skulle vi mata en kompis sen bli matad av sin kompis jag var med Amanda och hon är hopplös haha hoppas alrig du blir underksterska eller något tur att du ska bli polis XD. sen borstade vi tänderna på varandra.
Sen lärde vi oss bädda och känna på hur det känsn att ngn bäddar sängen samidigt som man ligger i sängen. Det avr oxå jätte roligt haha. Sen skulle vi tvätta varandra men jag och Amanda tvättade bara händerna på varandra . Mycket skratt idag. =)
Alla dessa vnignar ahr ajg redan gjort när vi förberedda oss inför praktisken i 9lan när jag praoade på Hudhuset på universitetsjukhuset mend et var MKT roligare denna gången =)

Skor

Ska köpa dessa skorna eller ja bara ett par men vet inte riktigt vilken färg, de finns i helt vita oxå utan ngn rosa rand =). Vilka är finast?

image17

Klänningar

Hittade ngr söta klänningar på Asos hemsida =) Här är två av dem.

                                  


Förkyld

Nu är jag itne längre lika hes utan mer förkyld rinnig näsa m.m

man känern sig helt död i hela sin kropp efetr att knappt kunant prata och sedan gå och snyta sig var o varanan minut . haha.

Skola imon och jag vill itne ens tänka tanken på att  behvöa gå upp tidigt och vi har bad med spec.idrotten.
Men ska försöka slippa den i alla fall. För det frsat ajg är förkyld, det andra att jag får en sån bajs huvudvärk efetr ajg badat i klor :(. Vi får se hur det blir , haha

Movie

När jag kom till Ida stack vi iväg och hyrde film  det blev "Step up" den är så jävla bra kan se den hur många ggr om och om igen =).
Sen köpte även Ida tre filmer och en av dem var "the holliday" den tittade vi oåx på sen gick vi och la oss vid halv 3- tiden.

När vi vaknade avr vi ganska så sega sen  åt vi frukost o sen sjöng v ltie singstar fast fårn min sida kät det rena rama katastrofen iom att jag är förkyld och allt.
Tack för igår och idag <3

Fin dag

Jag vaknade av att det ringde och självklart svarade jag men glömt bort att jag inte har mycket till röst spec inte på morgonen, så ist fr " - Hej det är Ewelina" blev det "- Lina" och han hörde inte mycket av vad jag sa så tillslut gav jag upp och gick ut till pappa med telefonen =)

Sen gick jag ute i det fina soliga vädret till Nova för att träffa Paulina men den ungen hade uppfattat det fel så jag fick sitta och vänta i 40 min extra.
Det blev inga inköp idag för min del :(.

Nu ska jag snart ta bussen till Ida så ska jag nanna där, mysiiigt =)

Nu hände det igen!!!!

Hur kan du göra så mot henne ? Du har gjort det hela tiden.Att man ens tänker tanken på at göra det gör mig förbannad.Alla fina saker du sagt till henne vart ahr de kommit från?Röven eller? Det evrkar ju nästan så iallafall på det sättet du ahr betett dig på mot henne. Allt du säger är Förlåt och blir sedan sur för att hon inte kan förlåta dig och du säger att du sagt förlåt och inte kan säga mer. Något sånt går itne att förlåta det borde du tänkt på inna du gjorde det. Hon har redan förlåtit dig en gång och det tyckte vi alla var dumt gjort men hon älskade dig och ville ge dig en andra chans för hon trodde att du inte var sån att det bara var ETT misstag.Men sen en andra gång visar bara vilket jävla svin du är.
Inte bara för att det är min kompis vi pratar om utan man GÖR bara inte något sådant.Hur kan man ? Hur ska man kunna lita på ngn? det går väl inte? Man får väl gå och hoppas på att det aldrig ska hända.



Jag finns här för dig och det känns bra att du känner att du kan
prata emd mig när ngt sånt händer känns skönt
att vara behvövd ibland.<3

Rösten

Har knappt haft ngn röst idag och haft
 väldigt ont i halsen min :/. Pratat väldigt
roligt har vissa tyckt haha.


Glad Påsk =)

Dagen började med att vi gick till mormor där det bjöds på lite påskmat och man fick påskägg.

Sedan åkte jag in till Malmö till min syster där min bror oxå var. Vi åt Tacos och tittade på film den försat sög tyckte jag och Natta men Jacob typ "älskade" den sen tittade vi på "Jump in" ist och den var mycket bättre sen åkte jag hem vid 11-tiden.

Fick även ett påskägg av Mammi och Pappi , i det fanns det godis pengar till bio och sen fick jag även en prenumation(eller hur det stavas ) av Vecko revyn =), Tack tack


Fredag

Fredag och jag har verklgien inte gjort något känns det som.Skulle träffat Sofie me avd som hände med det är det ingen som vet.

Sen nu ikväll har jag träffat pinglorna och vi spelade Buzz sen bakade vi kladdkaka och tittade på Walk the Line, eller vad den heter =). Sen fick jag gå för att min buss gick och det räknas som söndag så den sista gick tidigt :/ När jag stod ute och vätnade kom jag på att jag glömt min väska så fick sprigna tillbaka och hämta den sen hade jag ca 1 minut på mig att springa ut till bussen igen och iom att jag har äckelhosta så fick jag värsat hostattacken sen. Men jag han iaf med bussen =)
Tack Matilda och Emma <3


Plasma

Idag köpte vi en ny tv. Helt plötsligt när jag kommer hem står det en plasma tv i vardagsrummet.
Jag som tyckte om den andra vi hade , det var ju ignet fel på den haha.


image10 

Bussjävlar

Nu hela denna veckan som varit har vi haft lov i nedre delen av Skåne. det har varit jätte skönt förutoma tt det har varit det segaste lovet ngnsin haha.
Men när man är med kompisar och sen ska hem och det kanske är för lång för att cykla hem så måste man åka hem tudugt för att bussarna slutar gå.Ganska jobbigt ändå haha.

Sommar

Nej , nu vill jag ha sommar =) Men om det ska bli det behvöer jag en ny bikini men jag hittar aldrig ngn fin :( :P
men denna var fin =)


image9

.

02.46 -  Sitter och pratar med Louise i telefon nu och vi tittar på "Nattliv" fan avd folk är dumma i huvudet =)
V ahr pratat i öer  4 timamr nu =)
HAHAHA Att det kan  finnas så mkt vi har o prara om <3 LOVE

.

 
Jag tycker att det har gått för långt nu!
 Jag rä fan aldrig glad nuförtiden,
jag är bara ledsen och tycker att allt
jag gör är fel jag ha inget självförtroende
 kvar, det ä hemskt.

.

Jag hatar Huvudvärk. Den bara förstör ens dag :(
Man komemr hem fårn skolan och skiter i att åka till tärningen för att man har så ont i huvudet och det vrsat är när man har migrän anfall. Då vill man typ inget mer än att DÖ !

Men idag har det bara varot lite spänningshuvudvärk och Ida kommer snart till mig och vi ska barata det lite lugnt ikväll o mysa o titta film =)

RSS 2.0